Hos os får du de bedste oplevelser

Gourmet Køkkenet er et af Storkøbenhavns foretrukne køkkener, når det kommer til de bedste oplevelser indenfor catering til private og erhverv.

En verden af smag
I vores køkken er det passionen for den gode, store og raffinerede smag, som er i centrum. Derfor har vi en klar ambition om altid at skabe de bedste, velkomponerede smagsoplevelser – uanset om det drejer sig om en frokostsandwich eller en skræddersyet, 5-retters festmenu.

Gode smagsoplevelser kommer imidlertid ikke af sig selv, men er hos os funderet på kompromisløs kvalitet – både når det gælder råvarer og håndværk. Derfor er alle retter komponeret af sæsonens bedste råvarer og helt fra bunden af faglærte kokke med stor gastronomisk opfindsomhed og et insisterende fokus på at skabe nærende, sund velsmag.

Hvad skulle det være?
Med mere end 20 års brancheerfaring har vi både viljen og evnen til at leverer skræddersyede og fleksible madløsninger, som passer til ethvert ønske og behov. Men vi kan mere end det. Vi tilbyder nemlig også totalarrangementer med leje af indbydende lokaler samt smilende tjenere, professionelle kokke og minutiøse opvaskere.

Du er altid velkommen
Vi sætter en ære i at være imødekommende og yder dagligt professionel og kompetent rådgivning på telefon, mail eller over en rigtig god kop kaffe.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

 


Hvad siger vores kunder?

caret-down caret-up caret-left caret-right

Jeg har bestilt mad fra Gourmet køkkenet 3 gange til nytår. Og jeg har været lige tilfreds hver gang. Det er ganske enkelt helt fantastisk mad, der leveres på dagen - lige til at anrette. Køkkenet udviste også stor fleksibilitet, da vi pludselig gerne ville have ændret 2 af retterne til en enkelt af vores kuverter. Gourmet Køkkenet får mine varmeste anbefalinger.

Hans-Kristian Solberg Vittinghus Vallensbæk Strand

Lækkert køkken med masser af smag! Jeg glæder mig til at fejre min søns konfirmation i Gourmet Køkkenets lokaler til maj.

Jannie Bue Bøj Allerød

Serviceminded og smilende personale, der altid tager sig tid til en god snak – også når der er travlt. Maden er sund, næringsfyldt, varieret og altid spændende. Jeg kan varmt anbefale Gourmet Køkkenet til større selskaber, daglige frokostordninger eller hvis man bare lige vil have en lækker sandwich med på farten.

Sune Csonka København

Vi fejrede vores bryllup i Gourmet Køkkenets selskabslokaler og nød godt af et højt serviceniveau og en gennemført forplejning under hele arrangementet. Kagen var lækker og maden og vinen var helt i top. I forbindelse med planlægningen af brylluppet var personalet søde og hjælpsomme, og vi følte os absolut i trygge hænder. Jeg kan varmt anbefale Gourmet Køkkenet til andre.

Vibeke Hausgaard Seedorff København